DisplayContent
帮助 最小化 最大化
 

e-Könyvtár Szentes - felhasználási feltételek

 

     Az e-Könyvtár Szentes, mint a Szentes Városi Könyvtár digitális gyűjteménye és Internet-szolgáltatása, oktatási és tudományos, non-profit célokra a http://ekonyvtar.vksz.hu címen helytörténeti jellegű digitális dokumentumokat tesz közzé, és egy hagyományos könyvtárhoz hasonlóan lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy azokat elolvassák, megtekintsék, meghallgassák, illetve magáncélra másolatot készítsenek róluk. Az e-Könyvtár csak az előbbiek biztosítása erejéig rendelkezik a dokumentumok felett, az üzleti célú felhasználáshoz nem járulhat hozzá.

     A szerzői és egyéb jogok a dokumentum szerzőjét (jogtulajdonosát) illetik. Ha a szerző külön is rendelkezik a szövegben a terjesztési és felhasználási jogokról, akkor az ő megkötései felülbírálják az előbbi kikötést. Ugyancsak a szerző felelős azért, hogy a tőle származó dokumentumnak elektronikus formában való terjesztése nem sérti mások szerzői jogait. Az e-Könyvtár üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy ha kétség merül fel a dokumentum szabad terjesztésének lehetőségét illetően, akkor töröljék az állományukból.

     Az itt elérhető dokumentumok tehát elektronikus formában szabadon másolhatók, terjeszthetők, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz. Felhasználásuk változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással történhet. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos engedélyét kell kérni. A szerzői és tulajdonosi jogok, valamint az üzleti célú felhasználási lehetőségek továbbra is a szerzőt (jogtulajdonost) illetik.

Login Portlet
最小化 最大化
 
Elrejt
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Locale Selector
Restore 最大化
FontResizer
帮助 最小化 最大化
 

Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Linkek
JaDoX 3.5 - Copyright © 2008 - 2017, Monguz Kft. Minden jog fenntartva.